Resultaten Limburgse foto jeugdhulp bekend!

De resultaten van de Limburgse foto jeugdhulp zijn bekend! Ze werden voorgesteld op 24/11/23, wat leidde tot heel wat (positieve) reacties. Daarmee gaan we aan de slag.

Het materiaal is daarnaast bijzonder uitgebreid, en leent zich er ook toe om naast andere bronnen te leggen. Ook dat onderzoek willen we in de komende periode voeren.

Voor wie er bij de voorstelling niet kon bij zijn, of voor wie graag opnieuw samen door de resultaten gaat: op vrijdag 19 januari (10 – 12 uur) ben je van harte welkom op een webinar. Deelnemen? Schrijf je dan in via https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=guHPEypkDki8il7PZdsKoNQGwSF7F9FFlgiuqbOcWQtUN0dYS1BSSVZGWkg5WEtKSzI0Ukw4QlY1Wi4u.
Daarnaast kan je per kerende zeker je vraag stellen naar extra toelichting/duiding/feedback/… Dan bekijken we samen wat mogelijk is.

Intussen vind je de presentatie en het algemeen rapport voor Limburg terug op de site: https://iroj.jeugdhulp.be/documenten/resultaten-foto-jeugdhulp. Je vindt er ook terug welke deelrapporten momenteel kunnen aangevraagd worden (deze deelrapporten worden nog gescreend op privacy; zodra mogelijk komen ook deze actief ter beschikking).

Bedankt om mee je schouders te zetten onder dit initiatief!

Post date
Tags
  • Integrale jeugdhulp