Afstemmingstraject Limburg oproep reconversie

Eind december verspreidde Opgroeien een oproep rond reconversie. Meer info: https://www.jeugdhulp.be/actua/nieuwsberichten/oproep-tot-reconversievoorstellen.

Op 4/2 zijn de Limburgse organisaties uitgenodigd voor een toelichting vanuit Voorzieningenbeleid, samen met de organisaties die in Vlaams-Brabant en Brussel werken. Ook later dit voorjaar wordt vanuit Voorzieningenbeleid Opgroeien nog een contactmoment voorzien; tussendoor kunnen alle vragen worden verstuurd naar reconversie@opgroeien.be.

Naast het Vlaamse ondersteuningstraject, besliste IROJ Limburg om ook enkele online afstemmingsmomenten te organiseren:

  • Wie interesse heeft in en wil afstemmen rond de werf Gezinshuizen, is van harte welkom op het afstemmingsoverleg Gezinshuizen, dinsdag 8 februari van 9 tot 10.30 uur. Deelnemen? Schrijf je ten laatste zondag 6 februari in via het onlineformulier.
  • Wie interesse heeft in en wil afstemmen rond de werf Zorggarantie, is van harte welkom op de open stuurgroep Zorggarantie, woensdag 9 februari van 13.30 tot 15.30 uur. Wie niet sowieso deelneemt aan de stuurgroep, maar wel interesse heeft, kan contact opnemen met raf.vanhoof@opgroeien.be
  • Wie interesse heeft in en wil afstemmen rond de werf VIA6 en overige reconversie, is van harte welkom op het afstemmingsoverleg VIA6, donderdag 10 maart van 9 tot 10.30 uur. Deelnemen? Schrijf je ten laatste 8 maart in via het online formulier. (OPGELET: deze datum vervangt het oorspronkelijke moment van 18 februari)
Post date
Tags
  • Integrale jeugdhulp